Nejnovější recenze ze sekce Glukometry
Velká spokojenost.
- Provádění kontroly doma
- postup nebyl zadán dle požadavku pacienta, nemohla jsem se dostat k otestování
- jedině podle člověka, který ovládá digi
Rychlost
- ok
Contour Plus One glukometr
budislav
Přidáno: 22. listopadu 2021
(naposledy upraveno 22. listopadu 2021)
Zakoupeno v Levné Glukometry
- Docela chytrý, malý šikovný glukometr.
- Obtížnější komunikace s telefonem (občas).
Glukometr používám již asi dva roky, tohle je druhý (první se ztratil, nikoli rozbil) je, co se týká měření zcela spolehlivý, má malou spotřebu, a dokonce, když nedáte na proužek dost krve, umí si říct o přídavek. Občas se ale nechce spojit s programem v telefonu (přes BT). Jinak není na co si stěžovat.
- jednoduchá obsluha
- přehledný , dobře čitelný displej
- Snadná obsluha
Nic
Byl to výhodný nákup
Vše poradku
- Jednoduché měření.
Za dobrou cenu - kvalitní výrobek.
ok, levný
- Možnosť evidencie glykémií na mobilnom telefóne.
Výborný prístroj na meranie hodnôt glykémie s možnosťou evidovať a štatisticky sledovať výsledky meraní na mobilnom telefóne. Skvelá pomôcka pre diabetikov.
- Funguje dobře
- Jednoduché a přehledné ovládání, paměť.
- Snadná manipulace
Glukometr jsem dostala před několika lety. Používala jsem ho napřed v rámci prevence, poslední dva roky jako kontrolní. NešŤastnou náhodou mi vyklouzl z ruky do vody v koupelně. Koupila jsem si proto nový stejné značky. Jeho výhodou je pouzdro, kde je glukometr, autolanceta, krabička s proužky. Vše po ruce, pokud někam jedu a beru si ho s sebou. S jinými glukometry zkušenost nemám.
naprostá spokojenost
- Vše cajk