Nejnovější recenze ze sekce Glukometry
používám již několik let,neměnila bych,naprostá spokojenost
- test.proužky + glukometr zdarma
- dlouhodobě použífám tyto proužky bez problémů
nevidím nevýhody
- Rychlost změření
- Odchylka měření oproti laboratornímu do 20% (ale to je u všech)
Tento glukometr jsem si zakoupil kvůli občasnému orientačnímu změření hladiny cukru poté, co mi byl laboratorně naměřen cukr vyšší (6,4mmol) . Tak jsem koupil tento levný glukometr, abych se čas od času mohl ujisit, že mi cukr nijak moc nelítá. Prvních cca 8 měření mám za sebou, prakticky vždy mi ukázal hodnotu někde kolem 5,1-5,8. Pak jsem šel opětovně na odběr krve - takže jsem hned po odběru (cca do 10-15 minut) si udělal test tímto glukometrem - výsledek 5,8 mmol, výsledek v krvi 4,7 mmol. Výsledek tedy odpovídá 20% odchylce měření, kterou píšou v návodu.
Nevím jak je to s přesností jiných přístrojů (v dražší cenové kategorii), ale ta odchylka 20% je asi u všech těchto příručních zařízení a přesnější výsledky Vám dá jen laboratoř.
Jednoduchá funkčnost přístroje,jsme spokojení.
- cestovní balení,vhodný do kapsy
Tři funkce v jednom-odb.lacenta,test.proužek,ukládaní
hodnot do paměti,propojení s počítačem přes USB,
prostě jsem spokojen
- Nevim
moderní provedení
- propojení z počítačem
- statistika
- kalendář
- po připojení k pc přepsat německé hodnoty na naše
Kvůli "tři v jednom" mám tento přístroj.
NAPROSTÁ SPOKOJENOST
zatím mám glukometr krátce
- Byl mi dan jiny produkt
I kdyz jsem dostala jiny glukometr, nez jsem si objednala, jsem i tak spokojena.
- spolehlivost,rychlost a přesnost
Nemohu , byl pro přítele
- Lehká obsluha
spolehlivost
FreeStyle Freedom Lite glukometr
Přidáno: 13. července 2019
(naposledy upraveno 13. července 2019)
Zakoupeno v Levné Glukometry
V zásilce nebyl dodán průhledný kryt pro testování z alternativního místa k odběrovému peru, přesto, že je v obsahu zásilky uveden.
Reakce obchodu Levné Glukometry
Přeji pěkný den,
moc se omlouvám, ale výrobce bohužel přestal nástavec ve standardním balení dodávat.
Za LevneGlukometry.cz
Jan Pokorný
- Velice kvalitní glukometr
- Minimální odchylka
- Velice výhodná cena
rychlá komunikace
- spokojena
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »